Tokigt Pizza Party med Blåbärspaj med Mjukost som efterrätt
Letar du efter recept på pizza som du kan bjuda på under party?
Oavsett om du vill göra en god och frestande mild eller en het och välsmakande maträtt till middag, så är många av dem så lätta att du antagligen vill fundera på att låta andra assistera dig att göra samtliga de skilda typerna som du kan komma att njuta av.
Till exempel kan du vara I behov av ett bra recept för att göra till ett pizza party.
Om du gör dem under festen, troligen flera av de som kommer till partyt vill hjälpa till att göra sin egen eller åtminstone hjälpa dig att utse ingredienser.
När du har barn och låter dem hjälpa dig, kommer de förmodligen att vara glada och önskar villigt hjälpa till att göra en familjemiddag alternativt en läcker dessert till familjen som alla kan dela ihop.
De tycker det är roligt att göra degen, utse fyllningar och toppning på stora pizzor eller små enskilda pizzor för sig själva.
Ifall du ger dem möjlighet att hjälpa dig kommer de att uppleva sig som en stor del av familjen och senare innan du vet ordet av, kommer de att göra dessa aptitretande recept själva för att betjäna dig.
Nedan hittar du en ljuvlig efterrättspizza som blandar smaker och aromer av blåbär och cream cheese.
Den är okomplicerad att göra och består av endast ett fåtal ingredisner som är lätta att hitta.
Använd detta recept och anpassa det till din egen smak.
Till exempel, snarare än att göra blåbär och färskost, kanske du vill testa jordgubbar, banan eller kanske till och med melon och cream cheese.
Recept på Blåbär och färskost Efterrättspizza
Vad du behöver
1 kopp mjöl
¼ kopp strösocker
½ kopp smör eller margarin
1 kopp vispgrädde
1 paket uppmjukad färskost omkring 240 gram
1 kopp strösocker
1 blåbär aromer
Hur man gör det
Värm ugnen till 175 grader C.
I en stor bunke lägger du i mjöl, strösocker och smör alternativt margarin. Blanda ihop bra tills du kan göra en boll av degen.
Tryck ut denna blandning slätt på en 12 tums pizza pan.
Placera i ugnen för att bakas i ca 8 till 10 minuter eller tills brödet fått en lätt gyllenbrun färg.
Ta ut ur ugnen och låt brödet kallna tills du kan vidröra det.
Med samma skål blandar du vispgrädde, den uppmjukade cream cheesen och strösocker.
Blanda i blåbärsarom (efter smak) i grädden tillsammans i skålen tills blandningen är tjock och behändig i konsistens.
Skeda denna fyllningsblandning ovan det kylda brödet slätt och efteråt placera det i kyl för att kylas ned i minst 3 till 4 timmar.
För allra bästa resultat kyl det hela helst över natten.
Det här är enbart en av de många annorlunda typer av specialpizza du och din familj kan lära sig att åstadkomma samt njuta av. vispa grädde till glass