Prova att göra detta superbilliga vin
Inte alla utav oss innehar råd att äga ett glas gott vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det idag vore möjligt, skulle samtliga älska att konsumera till ackompanjemang utav denna dryck.
Vinsasen finns på http://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som innehar firats sedan urminnes tider.
Det är handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan redan när människan precis hade lärt sig att odla sin födoämnen.
Denna dryck rekommenderas för konsumtion av män, kvinns och pensionärer.
Det röda druvvinet speciellt innehar visat några exceptionella egenskaper vad innefattar att stoppa åldrande, liksom att det har många medicinska fördelar om de tas jämnt eftersom det är extremt rikt på antioxidanter.
För dem som ej kan inhandla vin, är allt ej förlorat.
Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta kommentar kommer att visa dig hur man tillverkar detta.
Med lite övning kommer man att kunna göra ditt eget billiga vin som i smak kan tävla med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad man behöver för ditt hemgjorda vin
En halv bägare socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft och ej har ett litet antal andra tillsatser
En flaska vari man kan mäta 4 liter vätska
Två-tre reguljära ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan använda ditt vanliga kranvatten för att ytterligare minska kostnaderna. Mer info: På denna sajten Vispgrädde aromer
Ett stift som kommer att nyttjas för att göra några hål i ballongerna
Vinjäst. Men om man inte har det, kan normalt bagerijäst funka oxå fast smaken blir dessvärre därefter oxå.
Kolla på Internet efter ett bra vinjäst, de kostar inte flera kronor per färdig butelj.
För nybörjare som ska lite mer orientering samt assistans, skulle det vara bäst om du se till att du har med dej en mätkopp, ett gummisnodd eller, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna samt gör dej beredd att göra vin
Ta tratten och häll sedan saften i behållaren.
Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) och häll sedan i dubbelt så mycket vatten.
Om du har tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir helt homogen.
Vid denna punkt, tillsätt den hälft muggen socker.
Skaka åter djupt.
Sockret bör vara totalt löst i slutet utav blandningen.
Nu tar vi jästen.
Följ instruktionerna, mixa ut jästen i enlighet med instruktioner samt få den beredd för bruk.
När jästen är beredd, tillsätt även denna till blandningen man innehar och skaka igen.
När detta innehar slutförts, anknyta du ballongen till mynningen utav behållaren.
Säkerställ att ballongen har några gap i sig innan man knyter fast den till mynningen av behållaren.
Det är ett speciellt fason att binda ballongen till mynningen av behållaren.
Det bör vara väl tillverkat och nära (här kan man använda band eller gummiband att knyta med).
Placera behållaren på en varm plats, vari den inte skall störas på minst en halv dag (12 timmar).
Vid slutet av denna tid kommer man att höra poppande läte utav bubblor.
Detta är ett belägg på att jästen fungerar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta ett litet antal 2-3 veckor) kommer ballongen att bli uppblåst med gas som genereras utav jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen igång.
Du kommer att kunna när vinet är klart, när ballongen töms.
Ditt vin är klart!
Nu behöver du tappa det långsamt genom en sil i de flaskor du vill lagra det i.
Flaskorna skall företrädesvis har en dunkel kulör.
Stoppa in i kylskåpet och njut efter av ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är gott!